Energie verde pentru
business-uri inteligente

 

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Pentru a rămâne performante într-o piață imprevizibilă, dar care evoluează rapid, companiile trebuie să-și transforme business-ul într-unul cu adevărat sustenabil, independent energetic și mai puțin expus la fluctuația de preț la energia convențională!

Energy Revolution este soluția ce rezolvă eficient această provocare! Un integrator de produse și servicii inovative pentru companiile care își doresc să producă energie electrică folosind energia solară.

Primul pas evolutiv pentru un business inteligent este acela de a deveni prosumator. Astfel obții certificări internaționale ce permit negocierea unor condiții comerciale favorabile, într-o piață cu adevărat competitivă.

COSTURI REDUSE

Energie verde pentru compania ta înseamnă de fapt o economisire substanțială a resurselor financiare și un mod sănătos de a-ți dezvolta afacerea, de a reduce amprenta de carbon, având totodată grijă de mediul înconjurător!

Cere detalii consultanților noștri aici:

  SISTEM FOTOVOLTAIC – OnRoof

  este un produs de referință din portofoliul Energy Revolution având multiple beneficii:

   

  • Puteri instalate de la 10KWh până la 100.000 KWh;
  • Utilizatorul devine prosumator;
  • Sistemul se folosește în structură on-grid;
  • Puterile instalate de până la 200KWh beneficiază de legea compensației cantitative;
  • Beneficiarii pot utiliza energia produsă în regim de autoconsum, cu sau fără export în rețea;
  • Utilizatorul primește eticheta de producător de energie electrică din surse regenerabile.

  SISTEM FOTOVOLTAIC – OffRoof

  este un sistem de tip off-grid, pentru business-uri care își doresc independență față de rețeaua națională de energie electrică. Sistemul cuprinde o serie de avantaje și beneficii precum:

   

  • Puteri instalate de la 10KWh până la 1.000 KWh;
  • Pachet de baterii și de acumulatori din LiIon sau GEL, cu capacitatea între 100KW și 10.000KW, în funcție de necesitățile utilizatorului;
  • Permite utilizarea instalației interioare, în situații de vreme nefavorabilă, respectiv cu o producție scăzută din panouri, pe o perioadă de la 7 zile până la 30 de zile.

  SISTEM FOTOVOLTAIC – HybridRoof

  este un sistem inteligent, versatil și oferă un plus de eficiență în productivitatea business-ului. Alte beneficii:

   

  • Permite atât utilizarea rețelei naționale de distribuție a energiei electrice, cât și consumul din pack-ul de baterii și de acumulatori, pentru situațiile când grid-ul este indisponibil;
  • Puteri instalate între 10KWh și 1.000 KWh;
  • Putere acumulatori între 30KW și 1.000KW, ce permite consumul în regim independent de la 3 zile până la 10 zile.

  Garanția unui parteneriat de viitor

  Avantaje

  BUGETE REDUSE, PROFITABILITATE MARE

  Reduci costuri importante cu energia electrică, deci crești profitabilitatea afacerii.

  ETICHETA ECO

  Contribui la diminuarea amprentei de carbon, devii un business sustenabil, apreciat de orice client sau partener de business.

  VIITOR DURABIL, INDEPENDENȚĂ ENERGETICĂ

  Obții certificate internaționale de prosumator, ce te vor diferenția pe o piață competitivă și îți vor asigura un viitor durabil. Îți produci singur necesarul de energie electrică pentru afacerea ta, indiferent de fluctuațiile pieței.

  AgriPV

  o gamă de produse bazate pe sisteme fotovoltaice care au adresabilitate și eficiență sporită în sectorul agriculturii.

  Pachete Servicii

  pachete de servicii end to end care-ți vor oferi garanția performanței energetice și suport pas cu pas pe termen lung.

  PRODUSE ȘI SERVICII EXCLUSIVE

  De la produse performante pe care le poți avea exclusiv prin intermediul nostru, până la servicii unice în piață, reprezentăm de departe alegerea inteligentă pentru business-ul tău.

  CONSULTANȚĂ PENTRU FINANȚARE

  Consilierii noștri îți oferă suport în realizarea și adaptarea proiectului pentru asigurarea eligibilității în vederea obținerii fondurilor puse la dispoziție prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliența (PNRR).

  PROGRAM BUY-BACK ŞI TEHNOLOGII NOI

  Pachetul PremiumO&M îți pune la dispoziție un mod avantajos și responsabil de a schimba sistemele devenite neperformante sau învechite, cu unele noi la un cost echitabil. În plus, te vom ține la curent cu inovațiile apărute în domeniu.

  GARANȚIA PERFORMANȚEI ENERGETICE

  Echipa noastră are atât experiența cât și know-how-ul inovativ de management și automatizare pentru a-ți garanta o creștere cu până la 20-30% a performanței anuale a sistemelor, față de specificațiile prezente în fișele tehnice.

  Echipa noastră de experți este în permanență conectată cu tine pentru a-ți oferi soluții complete, indiferent de etapa sau faza în care te afli!

  Vrei să afli care sunt variantele optime pentru business-ul tău?