POLITICA DE LIVRARE

 

Beneficiarul serviciilor furnizate de catre Clean Energy Revolution SRL  se obliga sa semneze un contract de prestari servicii si sa achite un avans reprezentand procent din valoarea contractului de prestari servicii, asa cum a fost agreat de parti.

Clean Energy Revolution SRL se obliga sa livreze serviciul/serviciile din obiectul contractului in termen de pana la 60 zile de la data achitarii avansului de catre Beneficiar.

Dupa indepliniriea obiectului contractului de catre Clean Energy Revolution SRL, Beneficiarul serviciilor prestate de catre Clean Energy Revolution SRL, se obliga sa achite in termen de 7 zile diferenta ramasa conform contractului.

 

 

POLITICA DE RETUR

 

Clean Energy Revolution SRL  respecta prevederile Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la semnarea contractului si invocarea motivului, sa renunte la serviciile conform contractului semnat.

Conform art 16, pct a, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

”a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist; ”

Reglementările OUG nr. 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului nu se adresează persoanelor juridice.